wie zijn we

Een ijsje? Dat smaakt altijd, maar ook overal. En daar kunnen wij voor zorgen! Daarom kan je niet enkel van ons vers schepijs genieten in onze ijsboerderij, maar ook thuis dankzij ons meeneemijs. Iets te vieren? Onze creatieve ijstaarten of een bezoek van één van onze ijskarren maken je feestje compleet.

Het IJssloeberke begon als eerste ijsboerderij in België en heeft ondertussen meer dan 50 smaken voor jou klaarstaan. Het recept van ons ambachtelijk ijs is een goed bewaard geheim, maar we kunnen je wel verklappen dat er gezond boerenverstand, melk van onze eigen koeien, 100% natuurlijke ingrediënten en (je raadt het nooit) veel liefde aan te pas komen.

Onze smaken werden dus uitgebreid, maar onze missie bleef onveranderd: onze bezoekers laten genieten. Tussen de velden, in ons ijssalon of op ons gezellig terras met speeltuin en springkasteel, verwennen we je graag met een heerlijke coupe of andere zalige zoetigheid zoals een XXL wafel of pannenkoeken. De ideale stop dus tijdens je zomerse fietstocht, een winterse wandeling of om even te komen ontspannen met de kinderen. Tot snel?

openingsuren

maandag: gesloten
dinsdag: 11u30 tot 19u
woensdag: 11u30 tot 19u
donderdag: 11u30 tot 19u
vrijdag: 11u30 tot 19u
zaterdag: 11u30 tot 19u
zondag: 11u30 tot 19u

 

adres

Wespedongen 2
2460 Kasterlee
(met de fiets: nabij knooppunt 35)

contact

email: ijssloeberke@gmail.com telefoon: 014 55 32 40

volg ons